Goede eerste testresultaten op de Quasset Testfaciliteit, Huizen (NH).

Quasset heeft in december vorig jaar het Quasset Testcentrum geopend in Huizen (NH). Hier worden robotica oplossingen voor de petrochemische industrie getest. De eerste tests zijn uitgevoerd om de huidige mogelijkheden te beoordelen van robotsystemen voor inspectieactiviteiten. Toegespitst op corrosie onder isolatie (CUI). Dit werd uitgevoerd als onderdeel van een project voor Shell Global Solutions.

Lees verder!

Met Q-Pro biedt Quasset kennis, slimme oplossingen én ondersteuning.

Met Q-Pro biedt Quasset kennis, slimme oplossingen én ondersteuning om Asset Management in de publieke infrastructuur en in de petrochemische industrie te verbeteren.

Verouderde infrastructuur en een toenemend kostenbewustzijn. Dát zijn de uitdagingen voor eigenaars, beheerders en managers van publieke en industriële infrastructuren. Hoe kunt u de waarde van die assets maximaliseren? Dit vereist een krachtige en informatie-gestuurde Asset Management benadering en Q-Pro biedt de oplossingen;

Lees verder!

Quasset’s best wishes for 2018

2017 has ended. We have been proud to serve our customers last year. Your positive response has allowed us to further expand our team and make important breakthroughs. Thank you for your support to make this happen and we are looking forward to meeting again in this new year.

Lees verder!

Quasset met seminar prominent aanwezig op IAM Conferentie in London

IAM is het Internationale Asset Management Instituut en op deze conferentie staan veel asset management onderwerpen centraal zoals: big data management, asset management levenscyclus, renewable energy. Als Corporate Member van het IAM is Quasset prominent aanwezig op deze internationale asset management conferentie met de organisatie van een seminar getiteld: ‘Risk Based Asset Performance Modelling: practical cases & lessons learned’.

Lees verder!

Bezoek Quasset en PURE tijdens Aquatech Amsterdam RAI, stand 07 204

Quasset en PURE Technologies zijn samen aanwezig op Aquatech Amsterdam 2017; wereldwijd het meest complete platform voor professionals in de wereld van watertechnologie. Op onze stand vertellen we u graag over de allernieuwste technische ontwikkelingen voor inspectie en beheer van ondergrondse leidingen. Quasset is Benelux vertegenwoordiger van PURE Technologies: wereldwijd voorloper in de ontwikkeling en…

Lees verder!